Browbar

De plek waar jou wenkbrauwen centraal staan!

De wenkbrauwen worden gevormd door haartjes, zowel de normale wat dikkere wenkbrauwharen als donshaartjes die zich er om heen bevinden. Om het beste resultaat te behalen, harsen wij de wenkbrauwen. Op deze manier kunnen wij alle haartjes buiten jouw wenkbrauw model verwijderen en loop je met strakke wenkbrauwen de deur uit!

De wenkbrauwen kunnen geverfd worden met normale wenkbrauw verf, waarbij de haartjes gekleurd worden. Samen met de specialist wordt er opnieuw gekeken naar de juiste kleur.

Bij Henna Brows gaat het in de eerste instantie ook om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Een leuke bijkomstigheid, is dat de verf ook op je huid blijft zitten, zeker tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en vollere vorm en hoef je de aankomende weken niets aan je wenkbrauwen te doen!

De plek om jouw wenkbrauwen perfect te laten shapen. Onze Brow Specialist luistert naar jou wensen en kijkt samen met jou naar de vorm van jouw gezicht, om de wenkbrauwen hierop af te stemmen. Ieder gezicht is uniek en daarom krijg jij met onze specifieke meetmethode de perfecte wenkbrauw die bij jou past.

Niet gezegend met een paar lange, wuivende wimpers? Dan wordt je heel blij van de Lash Lift. De Lash Lift bezorgd je optisch vollere, langere en gelifte wimpers. Je hoeft dus niet aan de haal met een wimperkrultang of mascara!

Behandeling

Tijdens de behandeling worden je bovenste wimpers over een bolvormig siliconen vormpje gekamd, waarna er een liftende lotion wordt aangebracht. Na enkele minuten wordt deze gel ingewisseld voor een setting lotion.

Je wimpers worden ook gelijk geverfd tijdens de behandeling, dit geeft het effect van de lift een extra boost.

De behandeling is geschikt voor iedereen die elke dag mooie wimpers wil, zonder daar moeite voor hoeven te doen!