Dermalogica

Het verhaal van Dermalogica begint bij Jane Wurand, een schoonheidsspecialiste uit Engeland die er achter kwam dat er geen vervolg opleiding bestond voor schoonheidsspecialistes in de Amerikaanse beauty wereld. Haar eigen opleiding was intensief en heel volledig geweest, maar Amerikaanse schoonheidsspecialistes werden niet gerespecteerd door hun klanten en kregen veel minder goede scholing. Jane Wurwand wilde hier iets aan doen en begon in 1983 een opleidingsschool in Californië onder de naam The International Dermal Institute (IDI). Haar school was voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun kennis wilden vergroten en zo beter konden concurreren met andere specialistes. Vandaag de dag wordt het IDI gezien als de top voor postgraduate opleidingen op het gebied van gezicht- en lichaamsbehandelingen. Het IDI heeft wereldwijd meer dan 40 vestigingen. 

Later kwam Jane er achter dat er geen productlijn op de markt was die aansloot bij haar opleiding en die volledig gericht was op de gezonde huid. Daarom ontwikkelde ze in 1986 haar eigen producten, oftewel Dermalogica. Haar visie was duidelijk: producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum). Daarnaast moest Dermalogica alleen te koop zijn bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun vervolgopleiding aan het International Dermal Institute hadden gevolgd. Dermalogica zorgde voor een enorme opschudding in de beauty industrie door huidverbetering en een gezonde huid boven beauty en glamour te stellen. 

Tijdens de Beauty Flash zorgen we ervoor dat je na 30 minuten met een schone en stralende huid de deur uit loopt. Een Beauty Flash is perfect voor ieder moment, of dit nou een feestje, avondje uit, een zakelijke afspraak of welke speciale gelegenheid dan ook is. Als je goed in je vel zit, dan voel je je zelfverzekerder en straal je dit uit!

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.

Tijdens de pubertijd beginnen er veel dingen in het lichaam te veranderen, denk aan de lichamelijke en geestelijke groei die er persoon doormaakt of de schommeling in de hormoonhuishouding. Dit kan zich soms uiten in een onrustige of zelfs acne huid. Tijdens deze behandeling zal er met speciale producten aandacht worden besteed aan het in balans brengen van de huid.

Mocht je geen onrustige of acne huid hebben, maar als jongere klant een dermalogica behandeling wil ervaren, dan kan deze behandeling uiteraard ook gekozen worden! De producten zullen afgestemd worden op de wensen en behoeftes van jouw huid.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.
Onrustige of acne huid, gedehydreerd, disbalans.

Tip: Wij zijn gespecialiseerd in acne behandelingen en geregistreerd via de ANBOS. Dit betekend dat een acne behandeling bij Nouvelle Image vergoed kunnen worden bij uw verzekering. U kunt dit controleren bij uw eigen verzekering.

Tijdens de Skin Treatment wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes van jouw huid op dat moment. Door het ruime assortiment van Dermalogica, kunnen wij gericht te werk gaan tijdens de Skin Treatment om het optimale uit je huid te halen.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.

Tijdens de Skin Treatment wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes van jouw huid op dat moment. Door het ruime assortiment van Dermalogica, kunnen wij gericht te werk gaan tijdens de Skin Treatment om het optimale uit je huid te halen. Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan de wenkbrauwen (epileren) en kun je extra ontspannen tijdens een heerlijke gezichts-, nek- en schoudermassage.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.