Dr. Perricone

Dr. Nicholas Perricone is een wereldberoemde expert op het gebied van gezond ouder worden, daarnaast is hij een bekroonde uitvinder, filantroop, voedingsdeskundige, dermatoloog en auteur van meerdere bestsellers uit de New York Times, waaronder The Wrinkle Cure, The Perricone Prescription, The Perricone Promise en Forever Young. Als board-gecertificeerde dermatoloog, Certified Nutrition Specialist (C.N.S.) en Master of the American College of Nutrition (M.A.C.N.), bezit hij meer dan honderd Amerikaanse en internationale patenten. Zijn baanbrekende onderzoek naar het voorkomen en omkeren van de negatieve effecten van chronische en subklinische ontstekingen, waarvan hij beweerde dat ze de oorzaak waren van veroudering en ziekte, leidde tot de ontwikkeling van de Perricone MD Three-Tier Philosophy.

In 1997 richtte Dr. Nicholas Perricone het merk Perricone MD op. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en zeer doeltreffende cosmeceuticals, gebaseerd op revolutionaire technologieën, zoals DMAI, Alpha Liponzuur, Vitamine C Esther, Neuropeptiden, Cold Plasma transportsysteem, Tocotirënolen en Acyl-Glutathione.

Het merk werkt op cellulair niveau. Niet alleen met cosmeceuticals, maar ook met nutriceuticals. Supplementen die op cellulair niveau werken en van binnenuit bijdragen aan gezondheid en schoonheid. Dr. Perricone‘s ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Deze stelt dat veroudering het gevolg is van chronische en minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Deze kunnen worden tegen gegaan door een driestappenplan te volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutriceuticals en cosmeceuticals. Met meer dan 116 internationale patenten en de publicatie van talloze New York Times bestellers, is Dr. Perricone uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van healthy aging.

Perricone MD is een veelzijdig merk, waar dieper wordt gewerkt in de huid en haar natuurlijke herstel.

Wake up Call
De hypo allergene producten hebben een kalmerende, hydraterende werking en geven je huid daadwerkelijk een wake up call.

Indicatie: Gedehydrateerde, doffe en verslapte huid. Werkt anti-ging, op fijne lijntjes en rimpels.

Cold Plasma
De meest zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes, grove poriën, roodheid, droogte en/of verlies van stevigheid worden aangepakt tijdens deze behandeling. De behandeling wordt ondersteund door middel van een bindweefselmassage.

Indicatie: Gedehydrateerde, doffe en verslapte huid. Werkt anti-ging, op fijne lijntjes en rimpels.

Deep Wrinkle
Verouderingsverschijnselen zoals volumeverlies worden flink aangepakt tijdens deze behandeling. Door middel van krachtige producten in combinatie met een bindweefselmassage gevolgd door een ontspanningsmassage met extra aandacht voor de halspartij.

Indicatie: Gedehydrateerde, doffe en verslapte huid. Werkt anti-ging, op fijne lijntjes en rimpels.

Eye Rescue
Een oppepper van de ogen die alleen gegeven wordt tijdens de behandeling. De oogbehandeling bevat een combinatie van anti-aging, retinol en antioxidanten. De oogleden worden verstevigd en gelift.

Indicatie: Gedehydrateerde, doffe en verslapte huid. Werkt anti-ging, op fijne lijntjes en rimpels.

Previous
Next