HIFU

Last van een verslapte huid, kraaienpootjes, lijntjes rondom de mond, een diepe neuslippenplooi? Als je hier iets aan wil doen, zonder plastisch chirurgie, dan is een HIFU behandeling iets voor jou!

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Er wordt een beroep gedaan op het eigen herstellende vermogen van de huid. Bij het herstelproces dat optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd.

Er wordt een bepaald stuk weefsel in de huid aangepakt tijdens de behandeling, namelijk SMAS oftewel Superficial Musculo-Aponeurotic System. Dit is het weefsel in de huid die strak wordt getrokken door een chirurg bij een facelift. Ultraformer met thermische energie verwarmen dit weefsel op een veilig manier, met als resultaat een zichtbaar strakkere huid. Na enige tijd wordt de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit komt omdat Ultraformer de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling.

Kin / Kaaklijn

Wenkbrauwen / Oogleden / Kraaienpootjes

Wangen

Voorhoofd

Hals

Decolleté

Frissere, jeugdigere uitstraling

Direct resultaat na 1 behandeling

Langdurig resultaat

Klinisch bewezen veilig en effectief

Europees goedgekeurd CE

Non-invasief

De behandeling is voor mensen die er beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime.

De beste kandidaten voor de HIFU behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.