Image Skincare

Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte zelf ooit met rosacea en kon destijds geen huidverbeteringsproduct vinden die zowel natuurlijk als bewezen effectief was. Janna’s missie? Iedereen het recht geven op een gezonde huid, dit moet gebeuren op een eenvoudige en effectieve manier. Image Skincare staat dan ook voor effectieve huidverbetering en de producten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten.

Image Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met hun bestverkopende productlijn: Vital C. Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft Image Skincare wereldwijd vestigingen. Janna werkt samen met haar man, Image Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert. Samen met topmedici en kennisinstituten ontwikkelen zij continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen.

“To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” – Janna Ronert, CEO IMAGE Skincare

Image Skincare is een veelzijdig merk waar normale gezichtsbehandelingen mee gegeven worden maar er wordt ook gebruik gemaakt van peelings, waarbij gewerkt wordt met enzymen en fruitzuren om een nog mooier resultaat te kunnen behalen.

Tijdens de Beauty Boost zorgen we ervoor dat je na 30 minuten met een schone en stralende huid de deur uit loopt. Een Beauty Boost is perfect voor ieder moment, of dit nou een feestje, avondje uit, een zakelijke afspraak of welke speciale gelegenheid dan ook is. Als je goed in je vel zit, dan voel je je zelfverzekerder en straal je dit uit!

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.

Om ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt, richten we de behandeling in geheel naar de wensen en behoeftes van jou en je huid. Door de diversiteit aan productlijnen van Image Skincare, kan er gericht gewerkt worden. Denk aan een behandeling gericht op acne, huidveroudering, pigmentvorming, hydratatie of het in balans brengen van de huid.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.
Tip: Wij zijn gespecialiseerd in acne behandelingen en geregistreerd via de ANBOS. Dit betekend dat een acne behandeling bij Nouvelle Image vergoed kunnen worden bij uw verzekering. U kunt dit controleren bij uw eigen verzekering.

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingrediënten. Voor een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen. Doffe, gedehydrateerde huid.

Om ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt, richten we de behandeling in geheel naar de wensen en behoeftes van jou en je huid. Door de diversiteit aan productlijnen van Image Skincare, kan er gericht gewerkt worden. Denk aan een behandeling gericht op acne, huidveroudering, pigmentvorming, hydratatie of het in balans brengen van de huid. Als extra toevoeging zal er bij de Zen Treatment van 75 minuten aandacht gegeven worden aan de wenkbrauwen (epileren) en krijgt u een heerlijke gezichts-, nek- en schoudermassage.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen.

Brengt de huid in balans, door een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptide in een aloë vera gel-substantie. De huid wordt herstelt en er wordt doelgericht gewerkt op het verminderen van roodheid en irritatie.

Indicatie: Geïrriteerde huid, huid in (hormonale) disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen en tieners.

Deze peeling bevat een hoge dosis aan vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijke balans in de huid. De huid zal gelegaliseerd worden en laat een prachtige glow achter.

Indicatie: Rosacea, droge-/ gedehydrateerde huid, couperose, geïrriteerde huid, lichte vormen van acne, lichte vormen van pigmentatie, na cosmetische ingrepen en post-microdermabrasie.

Door de Lighting Lift ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Dit komt door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten. Daarnaast zal roodheid in de huid afnemen en de huid worden gehydrateerd.


Indicatie: Pigmentvlekken, zonschade, melasma, huidver- kleuringen, ongelijkmatige teint en inflammatoire huidproblemen.

De Wrinkle Lift is op basis van aloë vera met 45% glycolzuur. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen. Vermindert direct vale huidskleur en zet de collageenproductie in werking, om zo een jongere en gezondere huid te verkrijgen.

Indicatie: Alle fasen van huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne en UV-schade.

De Acne Lift bevat een combinatie van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA). De huid wordt grondig gereinigd en gekalmeerd waardoor de celvernieuwing in gang wordt gezet en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Indicatie: Actieve acne, acne-gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans.

Het combineren en layeren van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Er kan gewerkt worden aan verschillende huidproblemen, zoals pigmentvorming, acne en huidveroudering. Om uit iedere behandeling het optimale resultaat te behalen, zijn er 3 Going Beyond peels gemaakt.

Indicatie Going Beyond 1: Actieve acne, acne-gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans.
Indicatie Going Beyond 2: Huidverkleuringen, ongelijkmatige teint, pigmentvlekken, zonschade, melasma en inflammatoire huidproblemen.
Indicatie Going Beyond 3: Alle fasen van huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne en UV-schade.

Previous
Next