Jane Iredale

Jane Iredale, de oprichtster van het make-up merk, komt van nature niet uit de beauty wereld. Haar oorspronkelijke beroep bevindt zich achter de camera op filmsets in Hollywood. Tijdens haar lange dagen in filmstudio’s merkte zij op dat er veel mensen onzeker zijn over hun eigen huid en dat make-up gedurende de dag vaak bijgewerkt moet worden. Dit moest anders. Zij wilde een make-up merk ontwikkelen waar je zelfverzekerder van wordt, wat goed is voor je huid en wat gedurende de dag goed blijft zitten. Dit is het begin van het eerste mineralen make-up merk: Jane Iredale.

Jane Iredale is dus het eerste merk in de cosmetica branche waarvan alle producten op basis van mineralen zijn. Daarnaast zijn alle producten vrij van synthetishe kleurstoffen, parfums en bewaarmiddelen zoals parabenen en talk (!) Dit zorgt ervoor dat je huid kan blijven ademen en vormt de make-up geen dikke laag op je huid. Daarnaast wordt het merk klinisch en dermatologisch getest, waardoor de kans op allergieën minimaal is en door het gebruik van ontstekingswerende ingrediënten zorgen voor een gezonde huid.

Jane Iredale is fantastisch voor alle huidtypen. Een gevoelige huid, een huid met acne, rosacea of andere huidproblemen zijn dus geen enkel probleem.

De foundations creëren een ‘no make-up make-up look’ en zorgen dus voor een natuurlijke uitstraling. Ze geven een vederlichte dekking en bieden gedurende de dag bescherming tegen straling (UVA en UVB) door middel van fysische zonfilters.

Naast foundation voor alle huidtypes en huidtinten heeft Jane Iredale een heel uitgebreid assortiment aan make-up producten zoals blush, highlighters, concealers en alles voor de ogen en lippen. De producten gaan lange tijd mee, aangezien er gedacht is aan een sterk hechtvermogen.

Onze professionals kunnen je advies geven en opmaken! Kom gerust is langs.