Permanente Make-Up

Permanente make-up is toch de uitvinding van de eeuw? Hoe ideaal is het dat je je niet meer druk om hoeft te maken om je wenkbrauwen? Permanente make-up biedt veel uitkomsten voor mensen. Zo biedt permanente make-up een uitkomst voor mensen die..

.. er verzorgd uit willen zien
.. weinig tijd hebben
.. veel sporten en/of transpireren
.. allergisch zijn voor make-up
.. zelf te dunne of geen volle wenkbrauwen meer hebben
.. niet tevreden zijn met de vorm van zijn / haar wenkbrauwen
.. door chemo of ziekte geen tot weinig haargroei meer hebben

Maar wat is het eigenlijk?
In tegenstelling met een echte tatoeage, die in de diepere huidlagen wordt geplaatst, wordt permanente make-up geplaatst in de lederhuid. Ultra dunne, steriele naalden brengen een huidvriendelijke pigmentstof aan net onder het huidoppervlak. Permanente make-up is hierdoor nooit definitief, na verloop van tijd vervaagt de kleur en dient de behandeling herhaald te worden.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Bij Nouvelle Image zetten wij Powder Brows, ook wel Ombre wenkbrauwen. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up. Met deze techniek wordt het pigment op een subtiele wijze aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Vandaar ‘powder’ brows.

De Intake

Tijdens de intake wordt alles stap voor stap aan je uitgelegd en zal onze professional al jou wensen en verwachtingen achterhalen. Hierna zullen de wenkbrauwen voorgetekend worden, dit wordt afgestemd op 2 verschillende factoren. Namelijk aan de hand van jou wensen en daarnaast is de vorm van jou gezicht ook erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek, dus wordt alles precies opgemeten.

Als je samen met de professional de juiste vorm hebt gecreëerd, wordt de kleur van het pigment bepaald en dan starten we met de behandeling!

Na de behandeling is de nazorg erg belangrijk, je krijgt dan ook instructies mee. Het is van belang dat je deze goed naleeft, het herstelproces is namelijk heel belangrijk. Op deze manier kun je zo lang mogelijk genieten van de powder brows.

Powder Brows: €325
Bijwerken na 1 jaar: €125
Bijwerken na 2 jaar: €195