Pixi by Petra

Pixi is ontworpen door Petra Strand. Een visagist en productontwikkelaar met al meer dan 20 jaar ervaring. Petra is gepassioneerd door huidverzorging en creëert jaren gelden een een innovatieve formulering die doordrenkt zijn met plantaardige en heilzame ingrediënten. Vandaag de dag is Pixi bekend en geliefd over heel de wereld.

Petra is zelf een hardwerkende moeder van maar liefst vier kinderen. Ze weet als geen ander hoe het is om weinig tijd te hebben. Pixi staat daarom voor producten die makkelijk in gebruik en multifunctioneel inzetbaar zijn om flawless te worden in slecht een paar minuten. Haar missie is dan ook heel duidelijk: ‘to simply bring out the natural beauty in everyone – to look like you, your best you.’

Jeugd Treatment
Pixi staat bekend om haar innovatieve producten, waardoor wij er zelfs in 30 minuten voor kunnen zorgen dat jouw huid optimaal gereinigd! Door deze boost kan je huid er weer tegen aan.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen t/m 25 jaar
TIP: Leuk om je dochter/zoon een keer mee te nemen om hun kennis te laten maken met een schoonheidsbehandeling!

Glow Treatment
De Pixi producten staan bekend om hun puurheid en het creëren van een gezonde, glowy skin. Tijdens de Glow Treatment wordt jouw gezonde, glowy skin gecreëerd met behulp van bijpassende producten.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen t/m 25 jaar

Radiant Glow
De missie van Pixi is duidelijk: de natuurlijke schoonheid van iedereen naar voren halen en ervoor zorgen dat ze eruit zien als zichzelf, maar dan nét een beetje beter. De Radiant Glow behandeling haalt het optimale uit jouw huid. Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan de wenkbrauwen (epileren) en kun je extra ontspannen tijdens een heerlijke gezichts-, nek- en schoudermassage.

Indicatie: Geschikt voor alle huidtypen t/m 25 jaar