AGELESS – Total Anti-Aging Serum

77,50

Krachtig serum die de huid vernieuwd, verstevigd én verhelderd.

  • Verzacht fijne lijntjes
  • Exfoliërend effect
  • Huidverstevigend

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Een serum is de perfecte toevoeging aan je dagelijkse routine. Een serum is namelijk hoog geconcentreerd en geeft je huid precies de boost die op dat moment nodig is. Je kunt heel gericht te werk gaan en een serum kiezen die aansluit bij jouw huid-doelen.

Het Total Anti-Aging Serum zorgt voor celvernieuwing, waardoor de huid continue zal vernieuwen, verstevigen en verhelderen.

Het serum bevat een mix van natuurlijke zuren in combinatie met appelstamcellen. Dit om vochtverlies te voorkomen en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Antioxidanten beschermen de huid, waardoor er een zichtbaar heldere en stralende huid ontstaat. Door de unieke Vectorize-Technology™ van IMAGE Skincare zijn de werkzame ingrediënten ingesteld om 48 uur lang hun werking af tegen aan de huid, voor een langdurig en intensief effect.

Ingrediënten

Vectorize-TechnologyTM: uniek anti-aging complex. Levert de actieve ingrediënten dieper in de huid en zorgt voor een afgifte verspreid over 48 uur.

15% Glycolzuur, melkzuur en appelzuur (AHA’s): heeft een exfolierende werking op de huid. Heeft positieve effecten bij een vette acne huid en/of een huid met (beginnende) huidveroudering.

Appel Stamceltechnologie: beschermt niet alleen de cellen, maar verlengt ook de levensduur.

Pepha Tight, oftewel, algenextract: verstevigend effect, beschermt tegen oxidatieve stress en versterkt de aanmaak van collageen.

BV-OSC, oftewel, een vorm van Vitamine C: zorgt voor versteviging, verheldering en bescherming.

Resveratrol: dit is een krachtige antioxidant. Beschermt de immuuncellen en de huidcellen.

Komkommer: versterkt de zuurgraad

Kamille: ontstekingsremmend

Valkruid: ontstekingsremmend, vermindert roodheid

Aloë Vera: ontstekingsremmend, kalmerend

Hoe te gebruiken

Let op: Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor kan het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

Wil je toch een lekker serum? We raden aan om eerst met een ander product te beginnen, zodat je huid kan wennen aan de actieve werkstoffen.

Wil je effectief werken op huidveroudering, maar dan zonder zuren, dan is het Stem Cell Serum ideaal voor je. Toch liever werken aan je intensieve voeding en hydratatie, dan is het Hydrating Anti-aging Serum het product wat je nodig hebt! Je kunt de serums ook met elkaar afwisselen. Zo profiteert de huid van een optimale werking van de werkzame stoffen en blijft de huid in balans.

Breng een gelijkmatige, dunne laag aan in het op gezicht, de hals en rondom de ogen als laatste stap van je skincare routine. Dit doe je nadat de huid grondig is gereinigd en voor de dag- en/of nachtcrème.

PROTIP: Perfect product voor een huid met actieve acne, zowel voor jong als oud.

Let op: Het product kan tijdelijk zorgen voor een tintelende sensatie, dit gevoel trekt langzaam weer weg. Het product heeft een zeer effectieve exfoliërende werking, waardoor iedere huid een andere reactie kan geven. Ons advies is dan ook voor gebruik eerst contact op te nemen met ons om het gewenste resultaat te bereiken.