AGELESS – Total Eye Lift Crème

49,00

De Total Eye Lift Crème hydrateert, verstevigt en verzacht de huid rondom de ogen.

  • Vermindert fijne lijntjes
  • Verminderd donkere kringen
  • Maakt de huid glad en stevig

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Met behulp van dit product zal je altijd een stralende blik hebben!

In het middelpunt van je gezicht zitten je ogen. We moeten de huid rondom de ogen eigenlijk wat extra aandacht geven, maar dat gebeurd niet altijd.

De Total Eye Lift Crème zorgt ervoor dat de kwetsbare huid rondom de ogen een boost krijgt. Mede door de intensieve hydratatie die het product geeft aan de huid.

Hoog geconcentreerde werkzame ingrediënten hebben een positieve werking op de huid. Hierdoor zullen vermoeidheid, fijne lijntjes en donkere kringen verminderen. De huid vernieuwt, gladder en steviger.

Creëer een frisse en jeugdige uitstraling!

Hoe te gebruiken

Let op! Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor is het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

Start met dit product slechts 1 keer per week te gebruiken, om te kijken hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten en bouw dit langzaam op.

We raden aan om eerst met een andere oogcrème te beginnen, zodat je huid kan wennen aan de actieve werkstoffen. Wil je effectief werken op huidveroudering, dan is The MAX – Stem Cell Eye Crème een aanrader. Toch liever werken aan je intensieve voeding en hydratatie, dan is de Vital C – Hydrating Eye Recovery Gel het product wat je nodig hebt! Zo profiteert de huid van een optimale werking van de werkzame stoffen en blijft de huid in balans.

Breng s’ochtends en s’avonds een kleine hoeveelheid aan rondom de oogcontouren en masseer zachtjes in tot het is opgenomen in de huid. Er kan enige roodheid ontstaan door de hooggedoseerde werkzame ingrediënten.

PROTIP: Breng het product aan met de ringvinger, om te voorkomen dat er niet te veel druk uitgeoefend wordt op de tere oogcontouren.

Ingrediënten

Exclusieve mix van polypeptides: EyelissTIM: verbetert de stevigheid van de huid, vermindert vochtmaten door een betere circulatie en donkere kringen worden zichtbaar minder.

Mix van glycolzuren en retinol: AHA-exfoliant en vorm van Vitamine A stimuleren de collagene vezels en verminderen zichtbare lijntjes en rimpels.

Imperata Cyliderata: plantaardige moisturizer met hoog kaliumgehalte. Hierdoor kunnen watermoleculen de cellen bereiken, hierdoor verbetert en versterkt de collageen aanmaak.

Pepha Tight, oftewel, algenextract: verstevigend effect, beschermt tegen oxidatieve stress en versterkt de aanmaak van collageen.

Komkommer: ontstekingsremmend en vermindert wallen

Hydroxotul Extract: afkomstig van de Gotu Kola plant, vermindert zwelling en wallen, stimuleert de collageenproductie en werkt ontstekingsremmend.

Groene thee en Vitamine C / E: antioxidanten, beschermen tegen vrije radicalen.

Korenbloem: ontstekingsremmend