AGELESS – Total Facial Cleanser

35,00

Intensieve cleanser met licht exfolierende werking.

  • Intensieve exfoliërende werking
  • Verwijdert make-up en reinigt intensief
  • Verbetert de huidstructuur

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze heerlijk schuimende cleanser verwijderd make-up en overtollig talg van de huid, zonder de huid uit te drogen. De Total Facial Cleanser reinigt en hydrateert de huid intensief. Het product heeft een intensieve exfoliërende werking, waardoor de celvernieuwing in gang komt. Daarom raden wij aan om deze reiniging niet iedere ochtend én avond te doen, maar deze af te wisselen met een andere cleanser.

Na gebruik heeft de huid een sensatie van een schone, frisse en direct zichtbaar stralende huid.

Het is belangrijk om s’ochtends te reinigen, aangezien de huid afvalstoffen afscheidt in de nacht. Daarnaast worden er dode huidcellen, zweet en bacteriën opgebouwd in je kussensloop. Het is dus van belang om de dag met een schone lei te beginnen en je huid iedere ochtend te reinigen!

S’avonds reinigen is minstens even belangrijk. Gedurende de dag worden wij constant blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan stof, smog en andere vuile deeltjes die via de lucht op onze huid terecht komen. Tel hierbij het gebruik van make-up bij op en je hebt genoeg redenen om je huid s’avonds grondig te reinigen!

Hoe te gebruiken

Let op: Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor is het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

We raden aan om te beginnen met of deze cleanser af te wisselen met een andere cleanser. Kies een neutrale reiniging van Image Skincare, zoals de Ormedic Balancing Cleanser of de Vital C Hydrating Facial Cleanser. Zo profiteert de huid van een optimale werking van de werkzame stoffen en blijft de huid in balans.

Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan op een vochtig gezicht. Masseer ongeveer één minuut en spoel dan zorgvuldig af met koud water. De cleanser kan tijdelijk zorgen voor een tintelende sensatie, dit gevoel trekt langzaam weer weg.

PROTIP: Voor een extra schone huid, raden wij altijd een dubbele reiniging aan! Reining 2x met hetzelfde product of kies een andere cleanser als tweede reiniging.

Ingrediënten

12% Glycolzuur (AHA): exfolierende werking

Citroenzuur: adstringerend, oftewel samentrekkende werking (op de bloedvaten)

Eucalyptus: verfrissende werking

Groene thee: sterke antioxidant, voor optimale bescherming