AGELESS – Total Overnight Retinol Masque

92,00

Dit hooggeconcentreerde retinol masker maakt de huid zichtbaar strakker, jonger en frisser.

  • Verbetert de stevigheid
  • Vermindert lijntjes en rimpels
  • Vermindert zichtbaar onregelmatigheden

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , ,

Beschrijving

Het AGELESS Total Overnight Retinol Masque ontspant je huid gedurende de nacht. Een intensief slaapfeestje voor de huid als je het ons vraagt!

Het masker bevat een waterreservoir voor een voortdurende hydratatie om de huid s’nachts optimaal te verbeteren. De geavanceerde techniek van een vertraagde afgifte van retinol verbetert de stevigheid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en de huidskleur zal egaliseren.

Het masker heeft een positieve werking op acne. Retinol maakt namelijk ook onzuiverheden minder zichtbaar en de poriën worden verkleint.

Een masker heeft niet alleen een positieve invloed op de huid, maar ook op de geest. Kom volledig tot rust en geniet van direct zichtbaar resultaat.

Hoe te gebruiken

Let op: Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor kan het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

Wil je toch een overnight masker? We raden aan om eerst met een ander product te beginnen, zodat je huid kan wennen aan de actieve werkstoffen.

Wil je effectief werken op huidveroudering, dan is het Multi-Action Overnight Intensive Firming Mask een aanrader. Toch liever werken aan je intensieve voeding en hydratatie, dan is het Hydrating Overnight Masque het product wat je nodig hebt!

Breng een gelijkmatige, dunne laag aan nadat de huid grondig is gereinigd.

Masseer een hoeveelheid ter grootte van een twee euromunt in het op gezicht, de hals en rondom de ogen als laatste stap van je skincare routine.

s’Ochtends kan het masker afgespoeld worden met lauw water.

Start met dit product slechts 1 keer per week te gebruiken, om te kijken hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten en bouw dit langzaam op.

Geschikt om 2 – 3 keer per week te gebruiken, in plaats van de nachtcrème.

PROTIP: Doe het masker bijv. 30 minuten voordat je naar bed gaat op. Op deze manier kan het product goed in de huid trekken en voorkom je dat het product bijv. in je kussensloop komt te zitten.

PROTIP: Perfect product voor een huid met actieve acne, zowel voor jong als oud.

PROTIP: Gebruik dit product alleen s’avonds en zorg er altijd voor dat de huid gedurende de dag goed beschermt is met een SPF. Denk hierbij aan de Prevention+ van Image Skincare of aan een mineralen bescherming van Jane Iredale, zoals de PurePressed.

Let op: Het product kan tijdelijk zorgen voor een tintelende sensatie, dit gevoel trekt langzaam weer weg. Het product heeft een zeer effectieve exfoliërende werking, waardoor iedere huid een andere reactie kan geven. Ons advies is dan ook voor gebruik eerst contact op te nemen met ons om het gewenste resultaat te bereiken.

Ingrediënten

KemSpheres Retinol: een unieke technologie waarbij de stabiele vorm van retinol in de diepere huidlaag komt. Dit zorgt voor een optimaal resultaat, zonder irritaties.

Senestem: egaliserend effect op roodheden en donkere onregelmatigheden van de huid. Verbeterd en verstevigd de huidstructuur.

Syn Coll: stimuleert de collagene vezels en heeft een zichtbaar effect op diepere lijnen en rimpels opperhuid.

SoluMoist: verzacht, hydrateert en vermindert zichtbare rimpels.

Fiber Boost Plus Citrus: stimuleert de fibroblasten voor het tegengaan van de collageenafbraak in de huid. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke radicalen van buitenaf.