AGELESS – Total Pure Hyaluronic Filler

82,00

Een ware filler voor de huid, maar dan zonder injectables!

  • Meer volume
  • Egaliseert de huidstructuur
  • Een filler zonder injecties

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit product bevat maar liefst 6 unieke typen hyaluronzuur, die de huid niet alleen intensief hydrateren, maar ook zorgen voor een liftend effect en werken aan het herstel van volume in de huid.

Een ware filler voor de huid, maar dan zonder injectables! Je kunt je afspraak met de cosmetisch arts dus toch nog even uitstellen. Dit is namelijk hét alternatief.

Huidveroudering gaat vaak gepaard met vochtverlies.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht vast houdt, na verloop van tijd wordt deze aanmaak minder. Hierdoor wordt de huid minder stevig en zullen fijne lijntjes en rimpels zich gaan vormen. In deze filler zitten dus verschillende soorten hyaluronzuur gecombineerd, om jouw huid de boost te geven die die nodig heeft. Een ware hydratatie boost. De kleinere hyaluronzuur moleculen dringen door tot in de diepere huidlagen, terwijl de grotere moleculen aan de oppervlakte de huid egaliseren en laten stralen.

Hoe te gebruiken

Breng Total Pure Hyaluronic Filler s’ochtends en s’avonds aan op een gereinigde huid. Zeker als je behoefte hebt aan wat extra hydratatie.

PROTIP: Meng een druppel van de filler met een serum of crème naar keuze voor een ware boost!

Ingrediënten

Hydrolyzed hyaluronzuur: Zorgt voor extreme hydratatie van de buitenste levende huidlaag.

Sodium hyaluronate LMW: Voor de diepe penetratie van hyaluron.

Sodium hyaluronate MWW: Voor de diepe en oppervlakkige huid van hyaluronzuur voorzien.

Time Released/Cross-linked Hyaluronzuur: 50 x meer vochtbindend dan de normale vorm van hyaluronzuur. Na 24 uur 5% meer hydratatie van de huid in vergelijking met normale hyaluronzuur. Voor directe en langdurige hydratatie.

Vitamine B5: hydratatie Vitamine E Functie: Super antioxidant, biologisch aanwezig in de huid, beschermende barrière tegen transepidermaal waterverlies (TWEL).

Abrikozen olie: verzachtende plantenolie voor hydratatie.