AGELESS – Total Repair Crème

83,50

Een herstellende nachtcrème die rimpels vermindert en de huid verstevigd.

  • Exfolieert de bovenste laag van de de huid
  • Versnelt de huidvernieuwing
  • Verbetert de huidteint

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Een herstellende nachtcrème die rimpels vermindert en de huid verstevigd.

Antioxidanten voeden en hydraterende huid, zodat er een gezonde en jeugdige uitstraling ontstaat. Het anti-aging product werkt ontstekingsremmend en is parabeenvrij. Het product werkt zuiverend op een huid met acne en/of ongewenste roodheden door de licht exfolierende werking. Het werkt hierdoor niet alleen zuiverend op de huid, maar ook zal de celvernieuwing sneller in gang komen. Met als gevolg een egalere huidteint en verbetering in de algehele huidstructuur.

In de nacht zet je lichaam een natuurlijk herstelproces in gang, om zo bij te komen van alle schade die hij gedurende de dag heeft opgelopen. Een nachtcrème ondersteunt jouw huid bij dit natuurlijke herstelproces. Daarom is een nachtcrème de eerste en beste stap richting huidverbetering.

Ingrediënten

20% Glycolzuur, melkzuur en appelzuur (AHA’s): heeft een exfolierende werking op de huid. Heeft positieve effecten bij een vette acne huid en/of een huid met (beginnende) huidveroudering.

Hyaluronzuur: trekt niet alleen vocht in de huid aan, maar houdt meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vast.

Retinol: vorm van Vitamine A, zorgt voor directe huidvernieuwing en verfrist de huid.

Vitamine A en E: antioxidanten, beschermen de huid tegen schadelijke vrije radicalen.

Sojaolie: stimuleert de collagene vezels in de huid

Shea Butter: houdt vocht vast voor optimale hydratatie, verzacht

Hoe te gebruiken

Let op: Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor kan het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

We raden aan om deze crème af te wisselen met een andere nachtcrème. Wil je effectief werken op huidveroudering, dan is The MAX – Stem Cell Crème een aanrader. Toch liever werken aan je natuurlijke glow en hydratatie, dan is de Vital C – Hydrating Repair Crème het product wat je nodig hebt! Zo profiteert de huid van een optimale werking van de werkzame stoffen en blijft de huid in balans.

Masseer een hoeveelheid ter grootte van een twee euromunt in het op gezicht en de hals als laatste stap van je skincare routine. Verzorg de huid rondom de ogen met een passend oogproduct.

Geschikt voor dagelijks gebruik.

Start met dit product slechts 1 keer per week te gebruiken, om te kijken hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten en bouw dit langzaam op.

PROTIP: Doe je nachtcrème bijv. 30 minuten voordat je naar bed gaat op. Op deze manier kan het product goed in de huid trekken en voorkom je dat het product bijv. in je kussensloop komt te zitten.

PROTIP: Breng dit product aan op handen en/of voeten als de huid veel eelt aanmaakt. Zo kan je langer genieten van een zachte en stralende huid.

PROTIP: Gebruik dit product alleen s’avonds en zorg er altijd voor dat de huid gedurende de dag goed beschermt is met een SPF. Denk hierbij aan de Prevention+ van Image Skincare of aan een mineralen bescherming van Jane Iredale, zoals de PurePressed.

Let op: Het product kan tijdelijk zorgen voor een tintelende sensatie, dit gevoel trekt langzaam weer weg. Het product heeft een zeer effectieve exfoliërende werking, waardoor iedere huid een andere reactie kan geven. Ons advies is dan ook voor gebruik eerst contact op te nemen met ons om het gewenste resultaat te bereiken.