AGELESS – Total Resurfacing Masque

43,50

Verfrissend exfoliërend masker

  • Drievoudige exfoliërende werking
  • Heeft een oplichtend effect
  • Helpt de talgproductie te reguleren

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Het Total Resurfacing Masque heeft een heerlijk micro-exfoliërende werking.

Een korrel in combinatie met natuurlijke zuren stimuleren de celdeling. Het Total Resurfacing Masque egaliseert niet alleen de teint, maar heeft ook een egaliserend effect op de huidstructuur. Het masker helpt ook de talgproductie te reguleren en zorgt voor een licht oplichtend effect. Dit zorgt voor een zacht en glad resultaat!

Een masker heeft niet alleen een positieve invloed op de huid, maar ook op de geest. Kom volledig tot rust en geniet van direct zichtbaar resultaat.

Hoe te gebruiken

Let op: Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor kan het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

Wil je toch een lekker masker? Kijk dan even naar het Hydrating Enzyme Masque voor een hydratatie boost of naar het Stem Cell Masque als je toch op huidveroudering wilt werken, maar dan zonder zuren.

Breng een dunne laag van het Total Resurfacing Masque aan, op een gereinigde huid.

Laat het masker 5 tot 30 minuten intrekken, om vervolgens één minuut in te masseren met vochtige handen. Hierna af te spoelen met (koud)lauw water.

Geschikt om 1 – 3 keer per week te gebruiken.

PROTIP: Is je huid wel wat gewend en heb je behoefte aan een extra boost? Combineer met het Vital C Enzyme Mask voor een at-home-peel behandeling. Breng eerst het Total Resurfacing Masque aan, masseer lichtjes in en laat 15 minuten zitten. Vervolgens breng je hierover heen het Hydrating Enzyme Masque aan en laat je dit nog eens 15 minuten zitten. Verwijder met lauw water. Max 1 keer per week.

PROTIP: We raden aan om het gebruik op te bouwen, zodat je huid langzaam kan wennen aan de exfoliërende werking van het masker. Laat de eerste keer 5 minuten zitten. Gaat dit goed? Laat dan 10 minuten zitten en bouw dit langzaam op naar maximaal 30 minuten.

PROTIP: Zorg er altijd voor dat de huid gedurende de dag goed beschermt is met een SPF als je gebruik maakt van exfoliërende producten. Denk hierbij aan de Prevention+ van Image Skincare of aan een mineralen bescherming van Jane Iredale, zoals de PurePressed.

Ingrediënten

17% Glycolzuur en melkzuur (AHA’s) en Salicylzuur (BHA): heeft een exfolierende werking op de huid. Heeft positieve effecten bij een vette acne huid en/of een huid met (beginnende) huidveroudering. Daarnaast gaat het de talgproductie tegen.

L-Ascorbic Acid: vorm van Vitamine C, antioxidant

Beredruif extract: helpt de huidskleur te egaliseren

Hyaluronzuur: trekt niet alleen vocht in de huid aan, maar houdt meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vast.

Papaya: papaya enzym werkt exfoliërend op de huid

Valkruid: ontstekingsremmend