AGELESS – Total Retinol-A Crème

84,00

Een zeer hoog geconcentreerd anti-aging mix voor de optimale verzorging.

  • Super anti-aging
  • Verjongt en repareert de huid
  • Verbeterd algehele huidstructuur

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , ,

Beschrijving

Een hoog geconcentreerde crème die een mix van anti-aging bevat. Retinol, polypeptides, glycol- en melkzuur zorgen er samen voor dat de huid vernieuwt en verbeterd voor een gehydrateerde en jonger uitziende huid. Dit betekend een verbeterde huidstructuur en zichtbaar vermindering in fijne lijntjes. Hierdoor wordt de huid dus zichtbaar steviger en krijg je een stralende uitstraling.

De unieke mix zorgt voor een optimaal gevoel.

Hoe te gebruiken

Let op: Is je huid niet gewend aan hoog geconcentreerde producten of heb je nog nooit producten met zuren gebruikt? Begin dan niet met dit product, hiervoor kan het product te heftig en zal hierdoor ook niet tot zijn recht komen.

We raden aan om te beginnen met of deze crème af te wisselen met een andere nachtcrème. Wil je effectief werken op huidveroudering, dan is The MAX – Stem Cell Crème een aanrader. Toch liever werken aan je natuurlijke glow en hydratatie, dan is de Vital C – Hydrating Repair Crème het product wat je nodig hebt! Zo profiteert de huid van een optimale werking van de werkzame stoffen en blijft de huid in balans.

Masseer een hoeveelheid ter grootte van een twee euromunt in het op gezicht en de hals als laatste stap van je skincare routine. Verzorg de huid rondom de ogen met een passend oogproduct.

Start met dit product slechts 1 keer per week te gebruiken, om te kijken hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten en bouw dit langzaam op.

PROTIP: Doe je nachtcrème bijv. 30 minuten voordat je naar bed gaat op. Op deze manier kan het product goed in de huid trekken en voorkom je dat het product bijv. in je kussensloop komt te zitten.

PROTIP: Breng dit product aan op handen en/of voeten als de huid veel eelt aanmaakt. Zo kan je langer genieten van een zachte en stralende huid.

PROTIP: Gebruik dit product alleen s’avonds en zorg er altijd voor dat de huid gedurende de dag goed beschermt is met een SPF. Denk hierbij aan de Prevention+ van Image Skincare of aan een mineralen bescherming van Jane Iredale, zoals de PurePressed.

Let op: Het product kan tijdelijk zorgen voor een tintelende sensatie, dit gevoel trekt langzaam weer weg. Het product heeft een zeer effectieve exfoliërende werking, waardoor iedere huid een andere reactie kan geven. Ons advies is dan ook voor gebruik eerst contact op te nemen met ons om het gewenste resultaat te bereiken.

Ingrediënten

20% mix van Retinol, glycolzuur, melkzuur: maximale huidoppeppers die de collageenaanmaak stimuleren en de huidstructuur verbeteren

Exclusieve Image-peptiden blend: anti-aging peptide, klinisch getest dat hierdoor de mimische gezichtsspieren ontspannen.Dit leidt tot vermindering van oppervlakkige rimpeltjes.

Hyaluronzuur: trekt niet alleen vocht in de huid aan, maar houdt meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vast.

Shea Butter: houdt vocht vast voor optimale hydratatie, verzacht

Komkommer: ontstekingsremmend, antioxidant

Vitamine E, arachideolie en toverhazelaar: antioxidanten, voor de ultieme bescherming